Post by mistfemjoylodwall on Mar 16, 2022 13:06:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Pa, ovo je sjajna igra i sve. Ali stvarno mi se ne sviđa činjenica da nakon nekoliko slučajeva piše "Trebam vaša izvješća". To znači da moram čekati 3 dana dok ne mogu obaviti sljedeći slučaj. Molimo popravite ovo! Imam samo 12 godina i ne mogu imati FaceBook pa ne mogu dodati prijatelje. Edit: Mislim da je to bilo 24 sata
PREEEE DOBROOOOOOO POGOTOVO ZA LJUBITELJE AKCIJA I AVANTURA,MISTERIJA
Ima li njemačku verziju? Ova igra je stvarno sjajna za poboljšanje vokabulara.
Previše oglasa, ali igra je zabavna.
Criminal Case Приключенски uwx
Instalirao sam sve igre Criminal Case i platio sam 7,99 USD po igri bez reklama. Nema problema do danas, a bombardiran sam reklamama na svim CC igrama. Ništa pod rješavanjem problema za ovo i kontakt podaci nisu šala. Možete dobiti samo automatiziranu poruku.
Igra je prilično dobra, ali treba puno vremena da se bilo što napuni ili dovrši. Morate platiti pravim novcem samo da biste brže završili obdukciju i napunili energiju. Za igranje su dostupne samo prve dvije razine. Sve u svemu, to je dobra igra, ali ako mogu uvesti dragulje i skratiti vrijeme punjenja, bit će puno bolje.
Super igra
preuzimanje Criminal Case: Travel in Time apk najnovija verzija od Pretty Simple ... Avanture. Ažuriraj : September 11, 2021. Zahtjevi : Android 4.4+.
Hvala što ste mi pomogli da provedem puno manje vremena igrajući vašu igru s najnovijim ažuriranjem. Igrao sam originalni CC godinama, od Grimsborougha do Supernatural Investigations. Dakle, da nastavim, moram preuzeti novu aplikaciju za CC Paris i ponovno početi ispočetka, bez mogućnosti gledanja reklama da dobijem dodatnu energiju?? Ako mislite da će ovo natjerati korisnike da troše novac kako bi mogli igrati, varate se. Zaista sam uživao igrati ovu igru, ali sada mislim da je vrijeme da se oprostim od CC-a.
Bravo
Igrao sam ovo prije tek nedavno sam ga opet dobio, izluđuje me reklamama ima više oglasa nego igre
Lijepa igra, ali neka počne s još nekoliko zvjezdica. Ipak sam uživao u igranju
Lijepa igra. I zanimljiva. Puno učimo iz igre Criminal. Tako je lijepo igrati i voljela bih vidjeti još vaših igara. Dakle, dajem vam (5) pet zvjezdica.
Criminal Case Приключенски puup
Odlično.Zamene najzanimljivija igrica.Sve sto moras je trazit stvari i otkrivati.ODLIČNO!!!
Ova igra je vrlo izvrsna, ali razlog zbog kojeg joj dajem dvije zvjezdice da ne mogu preuzeti sljedeću razinu čak i ako imam puno prostora za pohranu ako će zajednica igre riješiti ovaj problem, to će biti ne. 1
Oglasi su jednostavno neumoljivi. Volumen oglasa je najgori što sam vidio u bilo kojoj igrici i potpuno uništava gameplay. Čak i ako platite 'uklanjanje' reklama, kako biste dovršili igru, i dalje ćete morati dobrovoljno pogledati doslovno tisuće oglasa (a mislim na TISUĆE) kako biste dobili dovoljno energije za prikupljanje potrebnih zvjezdica za napredak. Kako upropastiti dobru igru, momci.....
Trebalo je malo vremena za učenje, ali vrijedi se zabaviti. Sw
Sjajna igra s dobrom pričom
Volim kazneni postupak jer je cool i jer volim vidjeti ubojstva kad sam bio klinac jer sam odrastao gledajući filmove i igrice o ubojstvima pa sam odlučio igrati ovu igru da vidim kako je bilo i sviđala mi se do sada
To nije igra sa skrivenim predmetima u kojoj sve što radim je samo lov na predmete. Tu su zagonetke i priča koja također zadržava moju pažnju. Osjećam da je to sjajno osmišljena igra. Veselim se što ću igrati druge igre Criminal Case.
Igra je bila sjajna dok se nije "zamrznula??" na mjestu zločina #3. Imam 26/45 zvjezdica. Kliknem na mjesto zločina 3 i ne radi ništa, ali možete pomicati kartu i glazba nastavlja svirati u pozadini. Ne možete kliknuti na ništa drugo nakon što kliknete mjesto zločina 3 i pritisnete "PLAY".
Criminal Case: Save the World!
Razbibriga 😆😆😆😆
Josip Haluška - Cyber crime - Police officer for Digital forensics
Ocjenjujem ovo s 5 zvjezdica, jer je stvarno zabavno. Stvarno uživate u igri i bez stresa dođite i igrajte uživajte!8
Jump Over the Rings! อาร์เคด nhq
Adigamova G.Z., Sitdikov I.M., (2013), LEGAL AND FORENSIC ASPECTS OF INVESTIGATION CRIMINAL CASE IN FACT ABOUT VANDALISM WITH EXTREMISM MANIFESTATIONS.
Extra igra 😁😁😁
Stalno pokazuje da je sta nakon par sekundi ako se ne nadjes.Nema logike
Download game Criminal Case APK latest version 2.38.2 for android devices. ... niz slučajeva ubojstava u ovom zadivljujuće skriveni objekt, avantura.
Criminal Case, Aplikacije na Google Playu
Upravo sam započeo ovu igru i osjećam se kao. Igrao sam ga godinama
Super
Criminal Case Aventură gpyw
Vrlo loša aplikacija, jako loša, toliko dodaje toliko da se ne može igrati toliko dodaje što ovu aplikaciju čini tako lošom
Naučite besplatno strane jezike online ili uz ... - 50 Languages
MR KING COIN 2021 | BEZ LJUDSKE VERIFIKACIJE Pribavite sve resurse za CRIMINAL CASE 【100% potvrđeno! 】 ✓ Nabavite resurse jednostavno, brzo i
Obično ne pišem recenzije, ali vidjevši koliko su neke kritike negativne, promijenila sam mišljenje. Ova igra je super. Stvarno originalno. To nije beskonačna igra, ali nije ni igra koja se brzo provlači. Potpuno je prikladan za ljude koji vole izazovne igre, ali obično imaju gust raspored. Samo biste ušli i nastavili odakle ste otišli. Što se tiče vremena koje je potrebno za postizanje rezultata, svi morate shvatiti da ne može svatko sjediti i satima igrati igrice. Stoga, molim vas, budimo više zahvalni.