Post by mistfemjoylodwall on Mar 16, 2022 13:03:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za neograničene primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Mislim da je u fazi ove igre 3 početka pošteno. Prvo, ne mogu pronaći nikakvu informaciju o tome kako se peca.... osim izrade štapa i zabacivanja. Drugo, prilično se ponavlja. Trebate više od napada morskog psa... možda spavate? Idk samo treba više. Ali kupio sam drvo he 6,99 pakiranje i visit ću tamo s vama! Dobra igra nad svim jedinstvenim! Samo tako nastavi! Čeka se ažuriranja!!!!
Grafika nije sjajna, a gramatika je loša, a jasna je podvala Raft: Survival. Mislim kad je u igri i valuta se zove dvije različite stvari, ne izgleda profesionalno.
Super igrica
Survival on Raft: Multiplayer Szimulációs játékok mgd
Mega igra pre dooooooooooooobro
Igrao sam ovu igru prije i jako mi se svidjela. Ali sada kasni i dvaput me izbacio u posljednjih 30 minuta. Prije sam dobro radio. Sad ne mogu ni igrati kako treba. Ponavljao sam istu stvar iznova i iznova.
Džem prepun reklama. Počeo sam novu igru i 5 sekundi kasnije pojavio se oglas. Također, kada sam se išao igrati kreativno, to je skupo koštalo. Dio razloga zašto sam to želio bio je kreativni način rada. Ova igra je glupa i smeće. Također, vidio sam mnoge kritike, a ti si odgovarao glupim odgovorima na svačije kritike. Vi ste pohlepna vreća za smeće korporacije za igre.
Toliko loše da zauzima toliko prostora!!!!!! Zašto sam se riješio toliko fotografija i igrica i ne radi !!!!!!!!!
Ova igra je iznimno zabavna. Grafika je super. Teško mi je shvatiti kako mogu otići na otoke, osim na Božić. Također, dogodila se nekakva greška i srušila me natrag na razinu 1 kada sam već bio maksimalno iscrpljen! Svaki put kad nekoga pozovem u svoju igru, on se ili ne može pridružiti, ili ga se gotovo odmah pokreće.
Poprilično uživam u ovoj igrici, ali nakon što sam kupio kreativni mod i napravio skener otoka, nisam imao načina da nabavim baterije osim od trgovca koji se čini da nije kreativan. Bilo bi mi više nego drago da saznam kako ih nabaviti. Inače ovo je jako dobra igra.
Volim igru, ali postoje neki načini da se ona poboljša. 1) Odraz sunca. 2) Kiša prolazi kroz krov. (Shvaćam da je drvo i da će biti curenja, ali izgleda potpuno isto kao da ste vani). To su glavne točke koje imam u ovom trenutku. Opet, volite igru općenito.
Kako da idem na otok kada nema načina da napravim predmet koji je potreban mojoj stvari iz avionskog broda. Samo mi dopušta da stvorim toliko stvari onda prestaje. Što su dovraga putni računi. Piše da treba jedan za korištenje, a moja stvar ne pokazuje ništa slično za korištenje i ne mogu koristiti ništa drugo poput skenera ili bilo čega. Ni svjetiljka ne radi. Što radim krivo. Kako da sve ovo natjeram da radi.
Doba ra je
Prilično dosadno, više igrača ne radi, i morate platiti irl novac da biste dobili valutu za igru (možete je kupiti samo s irl novcem) kako biste prilagodili svoj lik. Uredi: zadnji put kad sam igrao multi-player nije radio, nije bilo opcije za gledanje reklame za valutu u igrici i kasnio je af. Ali čini se da ste riješili ove probleme, pa ću vašoj igri uskoro dati drugu priliku. E
Ja je tek sad idem igrat ali cini mi se da je ok igrica
Survival & Craft: Multiplayer ማስመሰል ztj
Igra je dobra, ali joj treba više, jer po mom mišljenju treba nešto više ili veću ribu koju možete uloviti i kada izgradite usjev, treba joj više prostora za sadnju umjesto da ima samo jedan prostor i da mora izgraditi još jedan usjev da bi posadio ako možete izvršiti ažuriranje, učinite to, a kada to učinite, ocijenit ću s 5 zvjezdica
Uživam u igri. Ipak, sve se fuzionira što učiniti. Na primjer, nema znakova pobjeđivanja, ubijanja morskog psa, spašavanja, dolaska na otok...? Koji je razlog da nastavimo? Signalizirao sam s bakljom, ali ne mogu spasiti.. Ako su mi ok meni savjeti ili tutorijali ugrađeni u igru dok napredujete, mislim da bi igračima koristilo
samo da ima u dvoje multiplayr i toje tonaj bojna igra do sad bgm
Volimeeee ovu igricu igram je satima nakon posla, na razini sam 25 dao sam joj četiri zvjezdice jer mi se razina prestala povećavati jer je (maksimalna razina) ali neće se ni malo povisiti u igri malo se zamrzne i uspori, ali sveukupno moja najveća zamjerka je što moj skener otoka kaže da mi treba baterija za rad, imam 5 baterija i još uvijek mi ne dopušta da je koristim, molim vas pomozite. Stvarno volim ovu igru tako da stvara ovisnost
Stvarno sam želio pronaći preživjele ili se možda dogoditi preko otoka, možda shvatiti kako se kretati splavom koju sam gradio. Uglavnom ovo izgleda kao besciljno prikupljanje resursa.
MISLIO SAM da mi se ova igra jako sviđa. Ali osjećam se kao da sam opljačkana u kreativnom modu!! Oglašava se kao "godmode" i čak košta 400 valute igre (oko 7 dolara). Ali sve što možete učiniti je izgraditi utvrdu. I POVRH TOGA, morate razbiti hrpu stvari samo da biste dobili materijal! To oduzima jakoooooooooooooo puno vremena. Sranje je. Volio bih da mogu dobiti povrat novca. Vraćanje na besplatnu verziju kada frustracija nestane. Odgovor: Hmmm, žao mi je. Upravo jesam.
Neću lagati, prvo sam obrisao ovu igru ubrzo nakon što sam je igrao nekoliko minuta. Igra ima malo ili nimalo tutoriala, nema savjeta, nema napredne priče ili zadataka, i činila se prilično besmislenom. Ali, odlučio sam dati još jednu priliku i prijavio sam se više od 4 sata pokušavajući napredovati koliko sam mogao. Ali naišao sam na nekoliko grešaka zbog kojih se moj trud činio besmislenim. Baklje ne rade i nakon ažuriranja igre je zaostala. U ovom trenutku, nema puno toga što me drži u igri.
Ova igra može biti TAKO frustrirajuća. Pokušavao sam izgraditi svoj brod ili bilo što drugo, ali ne dopušta vam da postavite strop i morao sam nekoliko puta ponoviti cijeli dizajn splavi prije tog problema. Alat za recikliranje je lijep, ali vam daje mnogo manje od onoga što ste koristili za izradu stvari. Smisao ove igre je izgraditi splav, a oni to otežavaju...
Ova igra se čini zabavnom, ali stvarno sam uznemiren što se ne mogu igrati s ljudima. Mislim da je multiplayer zbrkan i ne dopušta mi da se igram ni s kim
Super je igrica
Cool koncept, šteta što igra stvarno ne radi. Nema tutoriala za jednostavno podizanje predmeta. Također, nema objašnjenja što učiniti nakon što ponestane udica i konopa za hvatanje predmeta. Žao nam je... za ideju dobivate jednu zvjezdicu, ali nijednu za igru. Osim toga, izgleda da je ruska igra nastala i to me sada pomalo brine što je još instalirano na mom telefonu.
Prilično dobro, ali ima nekoliko problema s igrom i nekih bugova. Uredi: novo ažuriranje je nevjerojatno i raznolikije s skupom plijena. Također 30 čavala ZA šiljke?! dobro shiiiit drago mi je što sam svoju splav prekrio šiljcima prije XD. bolesno ga podići na 4 zvjezdice. Također bih volio da se u igru doda potraga kako ne bi bila previše bljutava, ali to je mobilna igra pa ne očekujem da će se to dogoditi
Stvarno dobra igra. Možete napraviti prilično dobar napredak kada to shvatite, ali bih volio da upute budu jasnije. Na primjer, ako aktivirate svjetiljku bez ičega u rukama, ona vam govori kako se udebljati od kuhanja ribe, to mi se svidjelo. Ne mogu do kraja života uključiti svoju financijsku pomoć ako bih mogao dobiti kako da molim
Sviđa mi se, dobra je igra, ali u novom ažuriranju piše da ima multiplayer. Nažalost, čini se da ne shvaćam kako igrati multiplayer i bilo bi od pomoći ako postoji kratki video ili priručnik koji pokazuje kako.......i činjenica da u novom ažuriranju igra zaglavi ako spojen sam na mrežu......i ako postoji netko tko je igrao multiplayer, bilo bi sjajno to podijeliti jer je igra dosadna za jednog igrača nakon što ste maksimalno iskoristili......
Zasad sam malo spor shvaćajući kako da izvršim svoje zadatke. Ne razumijem koplje, prekratko je. Nisam siguran koji su prstenovi oko ribe. Nisam shvatio zašto mi treba gumb za skok. I volio bih da nam pri spravljanju hrane daje puno više da možemo graditi. Rudite od 1 ili 2 komada prije ponovnog pecanja 5 minuta. Ali obavijestit ću vas
Prilično je cool. Mnogo cool mehanika, pa čak i odjeće 5/5
Sjajna igra, ali jedna stvar NAPRAVI JE TAKO DA NE MOŽETE IMATI VODIČ, tako se koristila i VOLIO SAM OVU IGRicu kada ste mogli birati ako nemate tutorial ili želite vodič. Molim vas vratite ga. (Ps ja stvarno ne živim RAFT igre bez tutoriala) (dobra igra, ali samo Stavite kad možete birati)
Pokušao resetirati igru nije pomoglo, ali nemam načina da dodam plabkove u uređaj za vodu. Sagradio sam ga od vode i šalice, ali daske idu u ruksak i ne prikazuju se kao upotrebljivi predmet na donjoj traci. Ne pojavljuje se opcija za dodavanje dasaka. Ima li kakvih prijedloga?
Igrica je odlicna a pogotovo kada igras sa drugovima
Survival on Raft: Multiplayer Mô phỏng jvyv
Bood
Survival on Raft: Multiplayer 模擬 sycs
Sjajna igra. Osjeća se nedovršeno. Tako lijepo da niste bombardirani reklamama. Preporučuje se
Bread Kittens Hry na hrdiny wkaa
Cooles igra
Ovo je najbolja igra na splavu heha
Stalno kvari! Stvarno mi se sviđa ova igra na splavu i igrao bih je više, osim što postoji problem s udicom.... ponekad pokvari i zaglavi u oceanu i treba toliko dugo da se vrati kada pritisnete gumb za uvlačenje.. ako se uopće vrati. Morao sam ponovo pokrenuti igru mnogo puta prije ovoga. Čak sam ga deinstalirao i ponovo instalirao da vidim hoće li riješiti problem, iako sam znao da ću izgubiti sav svoj napredak....a to ga još uvijek nije riješilo
Woooooooooaaaaaaa