Post by mistfemjoylodwall on Mar 16, 2022 12:51:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای طلای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Dream Farm : Harvest Moon 2022 version ▞▞▞
من عاشق بازی هستم. درست کردن چیزها زیاد طول نمی کشد. مشکلی که من با بازی دارم این است: فلایر بالا که نمی توانم به آن دسترسی پیدا کنم، غرفه به افراد مختلف برای خرید تغییر نمی کند و برخی چیزها مانند آرد و شکر باید در بازی بمانند تا ساخته شود. امیدوارم بزودی درست بشه باز هم من عاشق بازی هستم به کار خوب ادامه دهید.
نمیدونم چرا وقتا میگه میشه شد
در کار lvl 16 گیر کرده ام.. نه تنها من بلکه دوستم نیز.. هر بار که روی وظیفه کلیک می کنم، از ورود من به انجمن جلوگیری می کند. اتصال ناموفق بود... حتی اگر شبکه من عالی است. لطفاً این مشکل را در اسرع وقت حل کنید
بازی خیلی خوبیه
👍👍👍
😍
من بازی را دوست دارم، اما برای بازی افزودن طولانی است.. گاهی اوقات دیگر بازی نمی کند.. باید بازی را دوباره راه اندازی کنم.
بازی خشوع
من بازی کردن را دوست دارم، برای صرفه جویی در فضای انبار باید از استراتژی هایی استفاده کنید تا چیزها را در حرکت نگه دارید. تنها چیزی که گیر کرده ام این است که آشیانه هواپیما چندین روز به سرور متصل نمی شود
Dream Farm : Harvest Moon Fritidsspill qce
چگونه بازی را بازیابی می کنید؟ بارگذاری نمی شود، بنابراین من دوباره نصب کردم و همه آن را از دست دادم. روده شده عاشق بازی
من پاک میکنم چون خوشم نیومد
بازی عالی هست.ولی انبار زود پور میشه.دل چسب نیست. اگه الماس سکه زیاد بده خیلی دلچسپ میشه 😍😍😍بازم خسته نباشین بازیتون عالیه
خیلی یخ زده....
حیدری
Cooking World Crazy Diner Mama આર્કેડ ydsv
تا اینجا آن را دوست داشته باشید
بازی جالبی است
بازی فانتزی خوب
تازه شروع شده پول واقعی زیادی می خواهد
بد نیست 😒😒
بازی بسیار زیبای شهرسازی و مدیریت.
بازی خوبیه ولی همیشه نمیشه به سرور وصل شد لطفا کاری انجام بدهید
مزرعه بسیار کوچک 😑😑🙄😞😞😞
بچه ها وقتتون رو تلف نکنید
لطفا زبان فارسی را اضافه کنید.
جزئیات سرگرم کننده، زیبا، سریع.
من اول دوستش داشتم اما الان ناامید شدم که حتی از اول دانلودش کردم ... مدام خراب می شود ... و گاهی اوقات بعد از انتظار برای تولید کالا حتی نمی توانید آنها را دریافت کنید ... مجبور شدم دوباره باز کنم خیلی آزاردهنده بود...اگه مشکل عصبانیت داری و عاشق گوشیت هستی بهت توصیه میکنم این بازی رو دانلود نکنی...این خیلی هدر دادن حافظه است
خوب است
برای من نمیاره🤕
عالی بود
من بهترین بازی را خیلی دوست دارم
😀😃😄😁😆😅🤣
خوب بازی مزرعه مورد علاقه من نیست اما خیلی بدتر از آن را هم امتحان کرده ام.
ماه برداشت عقب آن.
امیرعلی اکبری بازی خوبیه ۵ستاره هم واسش کمه
خوب
عالیه
من عاشق این بازی هستم
بهترین بازی کشاورزی تا کنون!بسیار اعتیاد آور، بازی عالی
بازی خیلی زایه ایه زبونش هم فارسی نمیشه و یک سر هم مکالمه اصلا نمیشه بازی اش کرد اما برای انیمیشن بازی بهش 2 ستاره میدم
من الان همین مشکل را با بقیه دارم، نمی توانم با خلبان هواپیما ارتباط برقرار کنم، شکست خورده و شکست خورده، بنابراین در سطح 16 گیر کردم. من به طور جدی از این بازی ناامید شدم. اگر این اتفاق افتاد باید به زودی این برنامه را حذف نصب کنید.
夢幻農場 休閒 pxho