Post by mistfemjoylodwall on Mar 16, 2022 12:48:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Golf: Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Golf: Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok sok érméhez ▞▞▞
▞▞▞ Mini Golf: Battle Royale 2022 version ▞▞▞
potenciális játék..imádom
Túl nehéz túl gyorsan
Miután az 1 csillagos értékelésemet levették. Itt van újra. Ennek a játéknak borzalmas érzése van, és a mechanika és a fizika siralmas. Ez egy vágyakozó Golf Battle a Minicliptől, és mindenben kudarcot vall.
Köszönjük a frissítést, a játék már betöltődik! 4*-ot adtam neki, mert nehéz az utolsó körbe kerülni. Ezt leszámítva naponta játszom.
Túl jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó-úúúúúúúúúúú!
Shape Puzzle - Learning words Educational vnno
Kérjük, ne telepítse, akinek alacsony az MB újratöltés nagyon rossz játék
Nyilvánvaló, hogy a legtöbb játékos mesterséges intelligencia. Úgy gondolom, hogy az olyan nevek, mint a "buta mókus" vagy a Játékos Panda, hamis játékosok. Nagyon sok játékost neveznek melléknévvel és főnévvel.
Nagyon kihívásokkal teli játék 🏌️♀️🏅
Wow ajánlom ezt a játékot
Szórakoztató játék, de a kamera nézőpontja nem olyan nagyszerű, és nagyon kócos
Rossz játék annyira rossz
Imádom ezt a játékot, remélem még több tanfolyamot adnak hozzá a játékhoz. Azon kívül, hogy szórakoztató, de unalmassá válik, mert csak 2 pálya közül lehet választani, tudom, hogy még fejlesztés alatt áll, de összességében a legjobb, amit valaha játszottam 😊
A legjobb min golf evaaa!! Könnyű játszani.🏌️
szép
Ez a játék igazán szórakoztató
Op
Q jogo daora!!!! Battle Royale de Golf!!!
A játékod rossz, de egy probléma az, hogy nincs ping jelző
Legjobb
Rossz játék, sok reklám
Milyen jó játék ahh ember, imádom
Frissítés után hiába! Még 1 játékot sem lehet rendesen befejezni, figyelmeztetés nélkül szakítsa meg a kapcsolatot! Javítsa ki ezt a hibát
A br mód miatt szeretem ezt a játékot
Csak botok ellen játszol?
Ez a játék fantasztikus
Mm
A legjobb golf játék.
A legrosszabb játék, amikor elindítom a játékot, a telefonom minden egyes alkalommal összeomlik, eltávolítottam a játékot és újratelepítettem, és továbbra is ugyanaz a probléma.
Annyira szórakoztató és lebilincselő a játék, a meccsek gyorsak, és menet közben is játszhatsz. Teljesen ajánlott
Mini Golf: Battle Royale Sporto csqd
Nem túl szórakoztató. A játékmenet fakó.
Ez egy jó játék
Minden rendben ment, amíg a játék nem kapcsolt le a meccsekről, mielőtt elkezdték volna, ezért csak azért alaphelyzetbe állítottam az alkalmazást, hogy elakadjon az útmutatóban. Azt írja ki, hogyan kell kinyitni egy dobozt, és kattintással nyithatom ki, de nem tudom kinyitni a dobozt, mert nem ez az első doboz, amiben új doboz van, tehát 48 drágakő van kinyitva, de a játék nem engedi, hogy mozogjak. bekapcsolva, amíg rá nem kattintok arra a gombra, ami nincs ott 😒. Eltávolítottam és ugyanott kinyílt, ahol az előző volt. Szóval most nem tudok játszani.
Jó játék. Néha elakadsz olyan helyeken a pályán, ahonnan nem tudsz kijutni (például csövek és víz), de a nagyszerű játékon kívül
Kérjük, adjon hozzá egy lehetőséget, hogy játsszon a frienss-szel online, mint egy partirendszer, amelyben partit hozunk létre, és a barátok csatlakozhatnak. Akkor 5 csillagot adok. A játék pedig nagyon jó.😁
Pontosan olyan algoritmusokat várok el egy POS cash grab játéktól, kezdd egyenlő adok-kapással, majd kezdd el csökkenteni a jutalmakat, ha közben játszol a lövésszögekkel stb. NEM EGY FINOM JAGOFF
Szép ⛳🏌️♀️😘
Nagyon hülye
Opppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Nagyon cool!
Mini Golf: Battle Royale Olahraga ajl